Navigatie

 
SmartPartner is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX International (http://inboxinternational.com)
Dealers > Nederland > MidHolland Metaaldectors - Bunschoten
MidHolland Metaaldectors - Bunschoten MidHolland Metaaldectors - Bunschoten
In het midden van het land, in de 800 jaar oude stad Bunschoten vindt u MidHolland Detectoren. Centraal gelegen, dus voor iedereen op relatief kleine afstand. U kunt bij ons een keus maken uit in totaal 20-25 metaaldetectoren van de gerenommeerde merken.
White's, Minelab, Tesoro, Fisher, XP en Laser die wij standaard op voorraad hebben. Daarnaast kunnen we ieder merk en type binnen 2 dagen leveren. MidHolland Detectoren onderscheidt zich door de service (vandaar onze slogan " Als Service Telt"). U koopt een metaaldetector en krijgt daarnaast een pakket service. Niet alleen in de garantie termijn, maar ook daarna. Voor ons telt de tevreden klant. Wij zijn dus geen "dozenschuivers" maar ook na de aankoop helpen wij u graag verder op weg in het spannende zoekerswereldje. Wilt u dus advies en hulp voor, tijdens en óók na de aankoop, kom dan langs in Bunschoten. Wij behandelen u naast klant vooral als zoeker, dat is het verschil. Omdat we zelf al bijna 20 jaar enthousiast zoeker zijn, weten we vanuit onze praktijkervaring wat u nodig heeft en passen we ons advies daarop aan. Veel plezier met surfen op onze site en wellicht tot ziens.

Op deze site kun je algemene informatie vinden over detectors. Via de tabbladen hierboven kun je navigeren naar andere sites van ons met specifieke informatie over alle merken die wij leveren. Mocht de informatie die je zoekt over een bepaald type metaaldetector hier niet bij staan neem dan even contact met ons op. Wij kunnen in principe alles leveren.

Partners informatie
Contact
Wilhelm Bos
Email
info@detector.nl
Telefoon
0332 999 491
Adres
Zwaluw 15
3752 NW Bunschoten
Website
http://www.detector.nl